digitale assistent voor de bouw!

Waarom AskMe?

Medewerkers moeten onder alle omstandigheden precies weten wat te doen, hoe dat te doen en hoe ze bepaalde machines moeten bedienen. Snel kennis kunnen oproepen op de werkvloer is daarom minstens zo belangrijk als het halen van certificaat of een papiertje. Klassikale sessies, praktijktraining en e-learning geven een goede basis. Maar wat als je als medewerker op de werkvloer in een situatie komt waarin je het even niet meer weet? Dan biedt de werkplekondersteuning van AskMe de juiste informatie, op het juiste moment en in de juiste vorm.

Er is iets veranderd

Hoe zat het ook alweer?

Er gaat iets mis

In 3 stappen een antwoord

Eindeloos zoeken en lange stukken tekst doorlezen om bij het juiste antwoord te komen, dat werkt niet in een werksituatie. En, zeker niet bij kritieke situaties. Met AskMe ben je in drie stappen bij de informatie die je zoekt. In “hapklare brokken” met veel beeld en video. Zo heb je altijd precies de kennis bij de hand die je nodig hebt!

Co-creatie

Noordhoff Professional betrekt klanten en partners actief bij de ontwikkeling van de leeroplossingen: ze komen met ideeën, helpen ons prioriteren, geven feedback en testen nieuwe features of nieuwe producten. Op die manier creëren we samen echte meerwaarde voor de Professionals.

De voordelen van AskMe

De juiste kennis op het juiste moment

Binnen drie klikken het antwoord dat je zoekt

Beschikbaar op laptop, tablet en smartphone

Zelf eenvoudig taakinstructies maken of aanpassen

Vernieuwt en activeert kennis op de werkvloer

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar AskMe? Onze online demo geeft je direct een idee hoe het werkt!