14 januari 1:47

Performance support is succesvol als medewerkers de informatie vinden die zij op dat moment nodig hebben. Zij worden dan tijdens hun werkproces geholpen en verliezen geen tijd met het zoeken naar antwoorden. Naarmate er meer werkprocessen worden ondersteund, krijgt een AskMe omgeving meer waarde voor de medewerkers.

AskMe pakketten
Om de beschikbaarheid van AskMe’s te versnellen is een nieuwe marktplaats ontwikkeld. Die maakt het gemakkelijk om AskMe’s te publiceren, te vinden en te importeren.

Met de nieuwe marktplaats kunnen aanbieders, met een Publisher licentie, AskMe’s bundelen in pakketten. Deze pakketten kunnen vervolgens, al dan niet via een pakketcode*, worden geïmporteerd in een andere AskMe omgeving.

Zichtbaarheid modules
Op de marktplaats kunnen gepubliceerde AskMe modules op drie manieren zichtbaar worden gemaakt:

  • Preview en import alleen met een pakketcode
  • Preview voor iedereen, import met een pakketcode
  • Publiek beschikbaar, preview en import voor iedereen

Er kan daarbij gekozen worden voor een volledige preview, waarbij de hele AskMe module zichtbaar is, of een beperkte preview die alleen de titels van de processen in de AskMe laat zien.

Profportaal Zorg
Profportaal Zorg gebruikt de nieuwe marktplaats om AskMe’s onder haar leden te verspreiden. Daarmee krijgen zij makkelijk toegang tot de objecten die door hun collega’s zijn ontwikkeld, waardoor ze hun medewerkers sneller een uitgebreide AskMe omgeving kunnen aanbieden.

Wil je meer weten over de AskMe en de AskMe marktplaats? We laten je het graag zien!

Maak een afspraak op locatie

*Een pakketcode is als het ware een toegangscode. Met een pakketcode krijg je toegang tot een samengesteld pakket met AskMe onderwerpen.