29 juni 1:18

Werken Lerend: waar staat jouw organisatie en welke winst kun je behalen?

Professionals hebben te maken met een alsmaar complexere werkomgeving, snelle veranderingen binnen de organisatie en kwaliteitseisen die worden aangescherpt. Tegen deze achtergrond neemt de aandacht voor leren op de werkplek toe, als belangrijke aanvulling op de conventionele aanpak van formeel leren. Maar wat doe je waar? En hoe verbind je de diverse leervormen op zo’n manier dat ze elkaar versterken?

Om organisaties hierin op weg te helpen, ontwikkelden onze consultants op basis van hun jarenlange ervaring bij academies, een whitepaper en online QuickScan Werkend Leren. Met de whitepaper kun je je verder verdiepen in werkend leren en de aandachtsgebieden en organisatiecriteria waaraan je moet voldoen om dit optimaal te organiseren. Ook geeft de whitepaper uitleg over de werking van de QuickScan.

De QuickScan Werkend Leren is een laagdrempelig instrument om het niveau van werkend leren binnen jouw organisatie te meten en te toetsen. Zo krijg je inzicht in waar jouw organisatie staat ook in vergelijking met andere organisaties – en op welke thema’s je werkend leren verder kunt ontwikkelen om het totale leerlandschap naar een hoger plan te tillen.

Weten waar jouw organisatie staat en welke stappen je kunt zetten? Vul de QuickScan in.
Meer lezen over Werkend Leren? Vraag de whitepaper aan.