19 april 12:43

Op verschillende terreinen is AskMe volop in beweging; van bibliotheek uitbreidingen, verbeteringen in het design tot nieuwe functionaliteiten. We hebben een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen voor je gemaakt.

Bibliotheken

Naast het AskMe startpakket zijn er verschillende bibliotheken beschikbaar, boordevol relevante thema’s:

  • Veelvoorkomende infecties met grote impact
  • Niet-veelvoorkomende (voorbehouden) handelingen en katheterisaties
  • Niet-veelvoorkomende (voorbehouden) handelingen, heelkundige, injecties en puncties

Daarnaast ontwikkelen we 5 compleet nieuwe bibliotheken, waaronder een specialistische bibliotheek. Bekijk het overzicht met alle bibliotheken en onderwerpen op onze website.

AskMe Roadmap

Actueel

Redesign
Met het redesign voor eindgebruikers wordt de vormgeving van AskMe geoptimaliseerd en voorbereid op de integratie van de auteursomgeving, met één centrale zoekfunctie en een beter onderscheid tussen de verschillende taak- en processtappen.

Feedbacktool
Met de feedbackfunctionaliteit kunnen gebruikers gemakkelijk in dialoog treden met de beheerder/auteur van een module over de inhoud.

Auteursomgeving
De auteursomgeving wordt opgenomen in de deelnemersomgeving om de stap naar het schrijven van content zo klein mogelijk te maken. Hierbij worden verschillende functionaliteiten geoptimaliseerd, waaronder het gebruikersbeheer.

Korte termijn

Relevante content
Nu het aanbod van AskMe modules groeit, wordt het vinden van relevante content steeds belangrijker. Met filtermogelijkheden op rollen en afdelingen gaan we er voor zorgen dat eindgebruikers gemakkelijk en snel het antwoord vinden op hun vraag.

Inzicht
We werken aan een verbeterd inzicht in het gebruik van de applicatie. Door overzichtelijke rapportages kun je KPI’s van de applicatie monitoren, zodat je kunt sturen op data.

Toekomst

Wat kun je nog meer verwachten? Een tipje van de sluier waarmee we nog meer aan de slag gaan:

  • Management van gebruikte bronnen: alle bronnen centraal beheren, zodat je weet welke informatie waar gebruikt wordt in AskMe
  • Voorkomen van repetitief invoerwerk: bronnen op één niveau definiëren en op lagere niveaus terug laten komen
  • Samen werken aan de content binnen een AskMe object zonder conflicten
  • Versiebeheer content: vastleggen wie wanneer wat heeft gewijzigd
  • Workflow auteurs: om een nieuwe versie van een module live te krijgen is goedkeuring door verantwoordelijke(n) opgenomen in het proces