Waarom AskMe?

AskMe is er om jouw medewerkers op de werkplek te ondersteunen bij het werken en leren. Zorgprofessionals moeten onder alle omstandigheden precies weten wat te doen. Maar soms is er iets veranderd, weten ze iets niet meer of gaat er iets mis. Snel kennis kunnen oproepen op de werkvloer is dan essentieel. AskMe biedt op zulke momenten de juiste informatie, op het juiste moment.
Daarnaast verbeter je met AskMe de onboarding van nieuwe medewerkers, doordat werkprocessen goed zijn vastgelegd en zij zelfstandig aan de slag kunnen met duidelijke instructies.

Er is iets veranderd

Hoe zat het ook alweer?

Er gaat iets mis

In 3 stappen een antwoord

Eindeloos zoeken en lange stukken tekst doorlezen om bij het juiste antwoord te komen, daar is geen tijd voor. En, zeker niet bij kritieke situaties. Met AskMe ben je in drie stappen bij de informatie die je zoekt via je laptop, COW, tablet of smartphone. In “hapklare brokken” met veel beeld en video. Zo heb je altijd precies de kennis bij de hand die je nodig hebt!

Werkplek leren

Co-creatie

Noordhoff Professional betrekt klanten en partners actief bij de ontwikkeling van de leeroplossingen: ze komen met ideeën, helpen ons prioriteren, geven feedback en testen nieuwe features of nieuwe producten. Op die manier creëren we samen echte meerwaarde voor de gezondheidszorg. AskMe is ontwikkeld in co-creatie met acht instellingen die lid zijn van Profportaal Zorg.

De voordelen van AskMe

De juiste kennis op het juiste moment

Binnen drie klikken het antwoord dat je zoekt

Beschikbaar op laptop, COW, tablet en smartphone

Zelf eenvoudig taakinstructies maken of aanpassen

Vernieuwt en activeert kennis op de werkvloer

Klanten over AskMe

AskMe is een tool waar medewerkers in een ziekenhuis behoefte aan hebben. Ze kunnen heel snel bij de juiste informatie komen. Zeker voor informatie over handelingen of taken die niet veel voorkomen, is dat een duidelijke meerwaarde. Verder lezen..

Paulien van Lieshout

Onderwijskundige
Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis

Ik zie AskMe vooral als een aanvullende leeroplossing voor kritische momenten tijdens het werk. Als je een taak moet uitvoeren en niet meer zo goed weet hoe het ook alweer zat. Vaak gaat het om complexe of specifieke taken die in een handleiding bijna… Verder lezen..

Diane Rijkers

bedrijfsopleider
Jeroen Bosch Academie

Enkele klanten & partners

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar AskMe? Vraag een persoonlijke demo aan of maak direct kennis!