digitale assistent voor verpleegkundigen en verzorgenden!

Waarom AskMe?

Verpleegkundigen moeten onder alle omstandigheden precies weten wat te doen, hoe dat te doen en hoe ze de benodigde apparatuur moeten bedienen. Snel kennis kunnen oproepen op de werkvloer is daarom minstens zo belangrijk als het halen van accreditatiepunten of een papiertje. Klassikale sessies, skillslabs en e-learning geven een goede basis. Maar wat als je als zorgprofessional op de werkvloer in een situatie komt waarin je het even niet meer weet? Dan biedt de werkplekondersteuning van AskMe de juiste informatie, op het juiste moment en in de juiste vorm.

Er is iets veranderd

Hoe zat het ook alweer?

Er gaat iets mis

In 3 stappen een antwoord

Eindeloos zoeken en lange stukken tekst doorlezen om bij het juiste antwoord te komen, dat kan niet aan het bed. En, zeker niet bij kritieke situaties. Met AskMe ben je in drie stappen bij de informatie die je zoekt via je laptop, COW, tablet of smartphone. In “hapklare brokken” met veel beeld en video. Zo heb je altijd precies de kennis bij de hand die je nodig hebt!

Werkplek leren

Co-creatie

Noordhoff Professional betrekt klanten en partners actief bij de ontwikkeling van de leeroplossingen: ze komen met ideeën, helpen ons prioriteren, geven feedback en testen nieuwe features of nieuwe producten. Op die manier creëren we samen echte meerwaarde voor de gezondheidszorg. AskMe is ontwikkeld in co-creatie met acht instellingen die lid zijn van Profportaal Zorg.

De voordelen van AskMe

De juiste kennis op het juiste moment

Binnen drie klikken het antwoord dat je zoekt

Beschikbaar op laptop, COW, tablet en smartphone

Zelf eenvoudig taakinstructies maken of aanpassen

Vernieuwt en activeert kennis op de werkvloer

Klanten over AskMe

AskMe is een tool waar medewerkers in een ziekenhuis behoefte aan hebben. Ze kunnen heel snel bij de juiste informatie komen. Zeker voor informatie over handelingen of taken die niet veel voorkomen, is dat een duidelijke meerwaarde. Verder lezen..

Paulien van Lieshout

Onderwijskundige
Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis

Ik zie AskMe vooral als een aanvullende leeroplossing voor kritische momenten tijdens het werk. Als je een taak moet uitvoeren en niet meer zo goed weet hoe het ook alweer zat. Vaak gaat het om complexe of specifieke taken die in een handleiding bijna… Verder lezen..

Diane Rijkers

bedrijfsopleider
Jeroen Bosch Academie

Enkele van onze klanten & partners

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar AskMe? Onze online demo geeft je direct een idee hoe het werkt!