Benieuwd naar de ervaringen met AskMe? Hoe is AskMe tot stand gekomen? Hoe wordt AskMe ervaren en wat zijn de mogelijkheden? Op deze pagina vind je verschillende ervaringen van zowel gebruikers als ontwikkelaars van AskMe.

AskMe is een tool waar medewerkers in een ziekenhuis behoefte aan hebben. Ze kunnen heel snel bij de juiste informatie komen. Zeker voor informatie over handelingen of taken die niet veel voorkomen, is dat een duidelijke meerwaarde. Verder lezen..

Paulien van Lieshout

Onderwijskundige
Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis

Ik zie AskMe vooral als een aanvullende leeroplossing voor kritische momenten tijdens het werk. Als je een taak moet uitvoeren en niet meer zo goed weet hoe het ook alweer zat. Vaak gaat het om complexe of specifieke taken die in een handleiding bijna niet uit te leggen zijn. Verder lezen..

Diane Rijkers

bedrijfsopleider
Jeroen Bosch Academie

AskMe is voortgekomen uit de behoefte die er bij de ziekenhuizen was. Ligt er een dergelijke vraag, dan doen we een oproep onder onze PPZ-leden voor het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van het product. De betreffende leden brengen ieder een budget en natuurlijk hun… Verder lezen..

Marjolein Schouten

Interim Manager
Profportaal Zorg

Marjolein van Dijk werkplekleren

‘Ik zie heel veel mogelijkheden voor AskMe. Het is de bedoeling dat je in drie klikken het antwoord op je vraag vindt. Als het systeem goed gevuld is, kan het echt een enorme efficiency op de werkplek opleveren. Nu moeten medewerkers in protocollen gaan zoeken als ze een vraag hebben. Verder lezen..

Marjolein van Dijk

Opleidingsadviseur
Maasstadziekenhuis