Zoekwoord of pincode balk
stap 2 AskMe
Stappen van AskMe

Gemak van AskMe

Jouw medewerkers krijgen toegang tot AskMe via elk device. Met Single Sign On hoeven zij geen inlognamen of wachtwoorden te onthouden. AskMe faciliteert bovendien QR codes, waardoor je snel bij de juiste informatie bent. De AskMe omgeving kun je personaliseren met het logo en de huisstijlkleuren van jouw organisatie. Medewerkers kunnen favorieten aanmaken en beheerders kunnen teams aanmaken, in beide gevallen staan de AskMe’s direct bovenaan op de startpagina van de medewerker.

Single Sign on

Voeg zelf taakinstructies toe

Creëer eenvoudig AskMe taakinstructies met eigen experts binnen je organisatie die precies weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat en wat de meest risicovolle taken zijn. Ook kunnen geautoriseerde collega’s zelf eenvoudig en snel instructies toevoegen of wijzigen! Uiteraard trainen we de auteurs. Ook kun je onze consultants inschakelen om AskMe’s voor je samen te stellen of het proces te begeleiden.

Profiteer van bestaande AskMe’s

Bij AskMe is een startbibliotheek met 15 templates inbegrepen. Je kunt deze eenvoudig aanpassen naar het beleid en de afspraken in jouw eigen organisatie. Daarnaast kun je grasduinen op de marktplaats. Hier brengen en halen zorgorganisaties AskMe’s, waaronder PPZ leden. Hierdoor heb je relatief snel een relevant aanbod met veel voorkomende taakinstructies voor jouw medewerkers.

Een overzicht van Askme gebruikers.
Kees Bos

Prijzen, hosting & service

Je kunt kiezen tussen vier verschillende pakketten. Voor elke organisatie is er een passend pakket. Wij verzorgen de hosting en de updates zodat je zonder gedoe altijd over een up to date omgeving beschikt. Liever samen inrichten? Onze consultants staan voor je klaar!

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar AskMe? Vraag een persoonlijke demo aan of maak direct kennis!