Kies het pakket dat bij jouw organisatie past!

AskMe startpakket

met 15 objecten

 1. Beademingsapparatuur transportcouveuse
 2. Bloedafname uit de PICC lijn
 3. Bloedtransfusie
 4. Crisisplan infectieziekten
 5. Fluido
 6. Level 1 apparaat
 7. Nicolette One
 8. Opstart Peritonitisprotocol bij peritonaal dialyse (PD)
 9. Pijnmedicatie
 10. Prismaflex Machine
 11. Spuitenpomp
 12. Thoraxdrainage
 13. Tracheacanule
 14. Transportcouveuse
 15. Valpreventie

Implementatiepakket en training

Om goed en snel aan de slag te kunnen met AskMe heeft Noordhoff een standaard implementatiepakket voor je samengesteld. We helpen je op weg en geven advies op maat. Dit pakket vergt een eenmalige investering. Bij het pakket zijn onder meer inbegrepen: inventarisatiesessie, plan van aanpak, installatie, content implementatie en een of meerdere trainingen die bij de gekozen licentie horen.

AskMe marktplaats

AskMe heeft een sterk verbeterde feature: de markplaats van AskMe. Hiermee kunnen organisaties gemakkelijk AskMe’s uitwisselen. AskMe’s worden altijd gebundeld in een pakket. Als organisatie heb je dus de mogelijkheid om een volledig pakket aan te schaffen of juist aan te bieden. Na aanschaf van een AskMe pakket kun je het pakket activeren en downloaden. Je kunt de AskMe onderwerpen direct in gebruik nemen of eerst aanpassen aan jouw eigen organisatie. Denk bijvoorbeeld aan werkafspraken en/of beleid.

Per AskMe kun je aangeven of deze beschikbaar is voor de medewerkers binnen jouw organisatie. Wanneer je de AskMe op ‘actief’ zet, kunnen alle medewerkers binnen jouw organisatie er direct gebruik van maken!

Het inkopen van AskMe’s is mogelijk vanaf de Pro licentie. Het aanbieden van pakketten is mogelijk met een Publisher licentie.

Maatwerk

Uiteraard kunnen we desgewenst aanvullende ondersteuning bieden of bijvoorbeeld samen aan content werken. Bespreek je wensen met onze accountmanager.