Juiste informatie, op het juiste moment

Door de huidige trends en technologische ontwikkelingen neemt de belangstelling voor performance support toe. Met performance support ondersteun je medewerkers op de werkplek om hun werk optimaal uit te voeren. Dit realiseer je door ze de juiste informatie te bieden op het juiste moment. In de praktijk zien we deze ondersteuningsbehoefte vooral wanneer iets verandert, kennis weggezakt of wanneer er iets mis gaat.

Er is iets veranderd

Hoe zat het ook alweer?

Er gaat iets mis

Waarde van performance support

Met name de hoge werkdruk, complexiteit van zorg en personeelstekorten vergroten de urgentie van performance support. De kwaliteit en veiligheid van de geboden zorg staat onder druk. Met performance support beperk je risico’s, bespaar je tijd en zorg je voor standaardisatie. Bijkomend voordeel is dat zorgprofessionals zelfverzekerder aan de slag gaan.

Effectiviteit performance support

Voor effectieve performance support is meer nodig dan een tool. Wat is de visie van jouw organisatie op performance support? Waar sta je nu en wat wil je bereiken? Wat is het verhaal naar de organisatie? Onze consultants kunnen je helpen om dat helder te krijgen. Vervolgens het is het belangrijk om de stakeholders in jouw organisatie mee te krijgen en medewerkers de toegevoegde waarde te laten ervaren. Performance support vergt vaak een cultuurverandering en kan onderdeel zijn van een verbeterprogramma.

Lees meer

Heb je een vraag, benader performance support
Werkplek leren

Krachtig instrument

Bij de implementatie van performance support is AskMe een krachtig instrument. Met 3 klikken hebben medewerkers de informatie die zij op dat moment nodig hebben. Met gerichte werkinstructies in de gebruiksvriendelijke tool kunnen zij direct aan de slag. Ook voor onboarding leent AskMe zich goed, nieuwe medewerkers maken zich werkprocessen snel eigen en ervaren krachten worden ontzien als vraagbaak. Uiteraard valt of staat het succes ook bij goede content; hierin kunnen wij je trainen, voorzien we in templates en kun je ons inschakelen om op maat te ontwikkelen.

Maak kennis met onze consultants

Performance support in de praktijk