Alle zorgsectoren

AskMe is er voor alle soorten zorgorganisaties: van verpleeg- & verzorgingshuizen, thuiszorg organisaties, ziekenhuizen, revalidatiezorg tot de gehandicaptenzorg. Met AskMe verbeter je de on boarding van nieuwe medewerkers én ondersteun je zorgprofessionals op de werkplek bij het werken en leren.

Van een specifiek team tot organisatiebreed

AskMe is geschikt om organisatiebreed in te zetten. Wij adviseren vaak om met een specifieke afdeling of team te beginnen. Hierdoor kun je het beste inspelen op de specifieke behoeften van betreffende medewerkers. Ook heb je relatief snel een uitgebreid en relevante aanbod beschikbaar. Dan gaat het vliegwiel voor je werken. Medewerkers ervaren de toegevoegde waarde en worden enthousiast. Met dit succes bouw je verder uit in de organisatie en geef je op meer plekken een impuls aan de kwaliteit en veiligheid van de geboden zorg.

Een overzicht van Askme gebruikers.

Voorbeeld: AskMe op de IC

De opleidingsdruk op de Intensive Care is aanzienlijk. Met AskMe kun je hier slim mee omgaan. AskMe helpt IC-teams om hun eigen werkprocessen vast te leggen en te verbeteren, biedt de juiste informatie op het juiste moment en is een effectief hulpmiddel voor het aanleren van werkprocessen. Samen met het Groene Hart Ziekenhuis – waar AskMe een groot succes is op de IC – hebben we een programma ontwikkeld om werkplekleren ook bij andere IC’s te implementeren.

Lees meer

Voorbeeld: AskMe bij praktijk- en werkbegeleiding

Wil je de praktijk- en werkbegeleiding in jouw organisatie verbeteren? Samen met Tulser bieden wij een verbeterprogramma aan. Met dit programma los je bestaande knelpunten op en betrek je de gehele keten. Performance support – met AskMe als tool – speelt hier een belangrijke rol in.

Lees meer

Zorgmedewerker met mondkapje.

AskMe in de praktijk

Nieuwsgierig hoe andere organisaties werken met AskMe? Kijk de video’s!

Klantverhalen

Met AskMe zoeken onze medewerkers snel gerichte taakinstructies op.

AskMe ontlast onze vaste krachten.

Logo Carinova

We vergroten de regie van medewerkers door ondersteuning bij werkplekleren.

AskMe draagt bij aan de leercultuur die we voor ogen hebben.